Loading...

Aprendre anglès de manera eficaç i pràctica

Actualment, hem de tenir més i millors competències, que inclouen estar preparats per poder comunicar-nos en qualsevol moment del dia, per això els cursos d’anglès dirigits als adults estan pensats per aprendre anglès de manera eficaç i pràctica.

A Castellbisbal School potenciem l’expressió i la comprensió oral des del primer dia, sense oblidar-nos de la base gramatical, el vocabulari i la llengua escrita. D’aquesta manera, l’alumne/a guanya confiança a l’hora de parlar i adquireix més recursos que faran que utilitzi l’anglès de manera correcta i de forma natural. També, oferim diversos cursos per elevar el teu nivell d’anglès, per preparar un examen oficial o per millorar les teves habilitats comunicatives.

Learn in group

En grup

3 hores / setmanals

Als cursos generals de Castellbisbal School podràs aprendre segons el teu nivell i preparar exàmens oficials fins al nivell B1. Les classes són sempre en grup (de 3 a 10 persones) i serveixen per treballar d’una manera molt més col·laborativa, participativa i activa.

LLegir més

One to
one

1 o 2 alumnes

1 o 1,5 hores / setmanals

Aquesta opció permet a l’alumne/a tenir una formació més personalitzada i exclusiva. El professorat dissenya la metodologia, les activitats i el ritme d’aprenentatge en funció de la demanda de l’alumne/a.

Llegir més

Official exams

En grup

3 hores / setmanals

Oferim un programa per a cada nivell. Vine a fer la prova de nivell per saber quin és el millor programa per a tu i prepara’t per assolir aquell títol oficial que et demanin a la universitat, a la feina o que vols tenir per ampliar la teva formació en llengües.

Llegir més

English for teachers

En grups reduïts

Adreçat a mestres i professors

Formem docents que imparteixin o vulguin impartir àrees o assignatures en anglès en centres tant de titularitat pública com privada i en totes les etapes educatives.

Llegir més