ADULTS

Adults & Young adults

APRENDRE ANGLÈS DE MANERA EFICAÇ I PRÀCTICA

Actualment, hem de tenir més i millors competències, que inclouen estar preparats per poder comunicar-nos en qualsevol moment del dia, per això els cursos d’anglès dirigits als adults estan pensats per aprendre anglès de manera eficaç i pràctica.

 

A Castellbisbal School potenciem l’expressió i la comprensió oral des del primer dia, sense oblidar-nos de la base gramatical, el vocabulari i la llengua escrita. D’aquesta manera, l’alumne/a guanya confiança a l’hora de parlar i adquireix més recursos que faran que utilitzi l’anglès de manera correcta i de forma natural. També, oferim diversos cursos per elevar el teu nivell d’anglès, per preparar un examen oficial o per millorar les teves habilitats comunicatives.

Learn in group

Als cursos generals de Castellbisbal School podràs aprendre segons el teu nivell i preparar exàmens oficials fins al nivell B1. Les classes són sempre en grup (de 3 a 10 persones) i serveixen per treballar d’una manera molt més col·laborativa, participativa i activa.

 

La capacitat d’expressió i comprensió oral és clau per a l’aprenentatge dels idiomes, per això, enfatitzem l’speaking en les sessions. Tot conversant sobre temes d’actualitat reforcem la gramàtica i ampliem el vocabulari.

En grup
3 hores / setmanals

One to one

Aquesta opció permet a l’alumne/a tenir una formació més personalitzada i exclusiva. El professorat dissenya la metodologia, les activitats i el ritme d’aprenentatge en funció de la demanda de l’alumne/a.

 

Les nostres classes privades (1 persona) o semiprivades (2 persones) estan dirigides a alumne/as de totes les edats que vulguin rebre una formació més específica per motius d’horari, nivell o altres causes. Castellbisbal School ofereix una gran disponibilitat d’horari per a les classes privades, semiprivades i a domicili.

1 o 2 alumnes
1 o 1,5 hores / setmanals

Official exams

Oferim un programa per a cada nivell. Vine a fer la prova de nivell per saber quin és el millor programa per a tu i prepara’t per assolir aquell títol oficial que et demanin a la universitat, a la feina o que vols tenir per ampliar la teva formació en llengües.

 

Et preparem per presentar-te als exàmens oficials nacionals i internacionals més importants:

  • Cambridge (Young Learners, KET, PET, FCE, CAE, CPE, IELTS, BEC).
  • Escola Oficial d’Idiomes.
  • DELF i DALF
  • GOETHE INSTITUT
  • DELE
  • Certificats de català
En grup
3 hores / setmanals

English for teachers

Formem docents que imparteixin o vulguin impartir àrees o assignatures en anglès en centres tant de titularitat pública com privada i en totes les etapes educatives.

 

Els objectius principals d’aquest curs són l’adquisició o perfeccionament de l’anglès i la pràctica i millora de l’expressió oral per tal d’adquirir una habilitat total per a desenvolupar-se a l’aula. També, treballem les estratègies lingüístiques (transversals a totes les àrees) necessàries per a impartir en una llengua estrangera.

En grups reduïts
Adreçat a mestres i professors

CASTELLBISBAL SCHOOL

Som una escola d’idiomes que ofereix cursos des d’infants fins a adults.
Oferim un tipus d’ensenyament transversal i ens agrada acompanyar els nostres alumnes en totes les etapes de l’aprenentatge.




Política de privacitat·Avís legal·Política de cookies

TROBA’NS A

Carrer dels Països Catalans 20
08755 Castellbisbal, Barcelona
T 937 72 14 27

HORARI

De dilluns a divendres de 09.30 h a 19.30 h.

Dissabte i diumenge tancat.

CONTACTE