Loading...

A Castellbisbal School també oferim un ampli ventall de serveis pedagògics destinats a centres educatius

A Castellbisbal School no només oferim cursos d’anglès sinó també un ampli ventall de serveis pedagògics destinats a centres educatius. Adaptem a les necessitats curriculars de cada centre i oferim propostes a mida segons el tipus d’activitat.

També, comptem amb un Servei de Traducció i Correcció en totes les llengües adreçat a empreses i institucions, format per professionals especialitzats.

A més a més, a Castellbisbal School oferim estades a l’estranger per a perfeccionar l’idioma que desitgis. Trobaràs opcions per a millorar i aprofundir idiomes en diversos països però també per a fer el salt i aprofitar per a marxar a l’estranger a aprendre algun idioma en primera línia.

Suport a l’aula

Des de l’escola bressol fins a l’institut

Des de Castellbisbal School, oferim la possibilitat d’encarregar-nos de la totalitat o part de les activitats d’anglès que s’ofereixen en un centre educatiu.

Llegir més

Traduccions

Demana’ns pressupost o consulta amb nosaltres si necessites qualsevol altre servei

Oferim servei de traducció i correcció de textos en diversos idiomes, fets per professionals especialitzats.

Llegir més

Estades a l’estranger

Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a escollir el millor programa!

A Castellbisbal School col·laborem amb KELLS COLLEGE (enllaç a aqesta institució), una empresa amb més de 40 anys d’experiència en estades a l’estranger.

Llegir més

Persones a l’atur

Formació d’idiomes.
Demaneu-ne més informació a la Borsa de Treball.

Cursos adreçats a persones que es troben en situació d’atur i a treballadors a temps parcial que volen millorar la seva formació.

Llegir més