ANGLÈS A L'ESTIU

Summer Courses

APROFITA L'ESTIU I MILLORA EL TEU NIVELL D'ANGLÈS

Les vacances són una bona ocasió per millorar l’anglès per això, a Castellbisbal School oferim propostes formatives ben diverses i de durada variable: n’hi ha d’intensius, de reforç i ampliació, de preparació d’exàmens oficials o per les PAU o també, cursos fets a mida.

 

A Castellbisbal School trobaràs opcions per aprofitar al màxim l’estiu i per millorar i potenciar el nivell d’anglès, però sense deixar de banda la diversió, què és estiu!

learn

Intensius d’estiu: learn English in micro groups!

Durant el mes de juliol oferim la possibilitat, a qualsevol qui vulgui aprofitar al màxim l’estiu per formar-se i de seguir aprofundint en l’aprenentatge d’idiomes. Perquè cadascú té necessitats diferents, a Castellbisbal School ens adaptem al que necessitis:

 

  • Cursos de reforç i ampliació.
  • Cursos de preparació d’exàmens oficials.
  • Cursos de preparació de la recuperació de les PAU (Proves d’Accés a la Universitat).
  • Cursos a mida (conversa, expressió escrita, atenció al públic…).
Aquest mes de juliol apunta’t als nostres cursos intensius de tots els nivells en grups súper reduïts de 3 a 5 alumnes per classe. Oferim sessions totalment a mida on l’alumne decideix quins aspectes vol treballar, quines habilitats vol desenvolupar i el temps que hi vol dedicar. Aquest estiu les classes seran de 2 hores de dilluns a dijous tant en grups de matí com de tarda. Fes-te el teu propi horari!
En grup, classes privades o semiprivades

CASTELLBISBAL SCHOOL

Som una escola d’idiomes que ofereix cursos des d’infants fins a adults.
Oferim un tipus d’ensenyament transversal i ens agrada acompanyar els nostres alumnes en totes les etapes de l’aprenentatge.
Política de privacitat·Avís legal·Política de cookies

TROBA’NS A

Carrer dels Països Catalans 20
08755 Castellbisbal, Barcelona
T 937 72 14 27

HORARI

De dilluns a divendres de 09.30 h a 19.30 h.

Dissabte i diumenge tancat.

CONTACTE